COMUNICARE

 

 Accesați aici Pagina Facebook / Antreprenor Acasă

 

 

 

46 DE AFACERI FUNCȚIONEAZĂ ACUM ÎN ROMÂNIA 

FINANȚATE PRIN PROIECTUL

„ACASĂ PLUS – ANTREPRENORI PENTRU SUSTENABILITATE!”

Discuție despre desfășurarea proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate” într-un interviu telefonic, în direct la Radio Românul din Spania (107,7 FM și www.radioromanul.es, în data de 10.12.2019), cu Tina Cozmaciuc – Manager Proiect SC Global Commercium Development SRL, partenerul principal al Uniunii Muncitorilor Români din Spania în Proiectul „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”, care a avut ca obiectiv dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul românilor din străinătate, interesați de înființarea unor afaceri în România.

 

 

 

 

 

 

START-UP NEXT

9 decembrie 2019, Palatul Parlamentului, Centrul Internațional de Conferințe, București

 

În cadrul Acordului încheiat între Ministerul Fondurilor Europene și Banca Mondială, sub umbrela proiectului intitulat „Sprijin pentru Implementarea Programului Operațional Capital Uman (POCU) 20142020″ a fost organizat evenimentul START-UP NEXT        dedicat beneficiarilor și start-up-urilor, finanțate prin schemele de ajutor din cadrul Programului Operațional Capital Uman.

 

Evenimentul START-UP NEXT și-a propus să reunească start-up-uri finanțate prin POCU cu părțile interesate, relevante și a urmărit:

• Prezentarea celor mai bune practici referitoare la accesarea fondurilor UE pentru finanțarea întreprinderilor care creează locuri de muncă,

• Dezbateri privind provocările pentru înființarea și susținerea start-up urilor finanțate prin POCU,

• Creșterea gradului de conștientizare cu privire la oportunitățile existente pentru a asigura sustenabilitatea start-up urilor finanțate prin POCU.

 

 

Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Parlamentului, Centrul Internațional de Conferințe, Strada Izvor nr. 2-4, București.

 

Simultan, beneficiarii Start Up Plus și Diaspora Start–Up și-au prezentat la standuri proiectele și ideile, intrând în dialog cu viceprim-ministrul Raluca Turcan și cu ministrul Fondurilor Europene Ioan Marcel Boloș.

La evenimentul Start Up Next, desfășurat la Palatul Parlamentului, au participat sute de beneficiari ai Programului Operațional Capital Uman, reprezentanți ai autorităților publice centrale, instituții financiare, mass-media.

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

12.10.2018

 

https://www.agerpres.ro/stiri/2018/10/19/comunicat-de-presa-uniunea-muncitorilor-romani-din-spania–196143

 

https://www.agerpres.ro/stiri/2018/10/19/comunicat-de-presa-uniunea-muncitorilor-romani-din-spania–196139

 

http://www.radioromanul.es/noutati/comunicat-de-presa-prima-etapa-a-proiectul-acasa-plus-antreprenori-pentru-sustenabilitate-s-a-incheiat/ 

 

http://www.periodicoelrumano.es/comunicat-de-presa-prima-etapa-a-proiectului-acasa-plus-antreprenori-pentru-sustenabilitate-s-a-incheiat/

ANUNȚURI IMPORTANTE!

 

Au fost publicate rezultatele finale ale procesului de selecție ale planurilor de afaceri

Click pentru NOUTĂȚI CONCURS

TERMENUL LIMITĂ PENTRU DEPUNEREA DOSARULUI DE CANDIDATURĂ PENTRU ETAPA DE SELECTARE A PLANURILOR DE AFACERI A FOST PRELUNGIT PÂNĂ LA DATA DE 28.09.2018

 

 

 

Comunicare în mass media

 

Ascultați Spot 1 „Radio Românul”, Spania – Înscriere participanți în proiect

 

Ascultați Spot 2 „Radio Românul”, Spania – Înscriere participanți în proiect

 

Ascultați Spot 3 „Radio Românul”, Spania – Înscriere participanți în proiect

 

 

Ascultați Spot 4 „Radio Românul”, Spania – Înscriere participanți în proiect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANUNȚ IMPORTANT!

Mai este DOAR O LUNĂ PENTRU ÎNSCRIERI

în acest Proiect dedicat românilor

din străinătate!

 

Suntem pe ultima „sută de metri” pentru depunerea unui dosar de înscriere în Proiectul „Acasă Plus – Antreprenori pentru sustenabilitate” și este pentru prima dată când orice cetățean român din străinătate poate accesa fonduri europene în România!
Garantat – toți candidații înscriși în grupul țintă beneficiază de un curs on-line de formare antreprenorială, complet gratuit!
Poți să mai obții și până în 40 000 de Euro, ca să ai tot ceea ce îți trebuie pentru a începe o afacere de succes, non-agricolă în mediul urban din România

Informații și înscriere: htpps://www.antreprenoracasa.globalcommercium.ro ; https://goo.gl/forms/Z4TIlR3tBFKEVsdJ3
Madrid: UMR tel: 0034-642000027 e-mail: umrspania@gmail.com
Mostoles: UMR tel: 0034-670555865 e-mail: adelinnep@yahoo.fr
Barcelona: GCM tel: 0034-642420300 e-mail: anaiacovita@gmail.com
Ciudad Real: UMR tel: 0034-697573637 e-mail: corinamatei@hotmail.com
București: GCD, tel: 0040-762140009, e-mail: info@globalcommercium.ro

VREI SĂ-ȚI DESCHIZI PROPRIA AFACERE ÎN ROMÂNIA? PUNE ÎN PRACTICĂ IDEILE PE CARE LE AI!

Tot ceea ce-ți trebuie este puțin curaj. Curaj să crezi în tine. Curaj să îți pui în aplicare ideile sau să ți le extinzi, după caz. Curaj să vezi dincolo de temeri și de experiențele negative. Haideți să facem un minim exercițiu de imaginație și să ne vedem la cârma afacerii noastre. Haideți să îndrăznim să credem că România poate fi mai bună și prin aportul nostru mic, dar concret și constructiv. Tu nu riști absolut nimic pentru afacerea ta! Înscrie-te în proiectul „Acasă Plus – antreprenori pentru sustenabilitate” – ID107821 și învață în cadrul cursurilor de antreprenorial oferite gratuit prin proiect cum să pui în aplicare ideile de afaceri pe care le ai. Cu ajutorul formatorilor și experților în domeniul afacerilor vei elabora propriul plan de afaceri, iar al tău poate fi printre cele mai bune 48 de planuri de afaceri vor beneficia de finanțare nerambursabilă de până la 40.000 euro pentru a-ți deschide propria afacere în România în mediul urban, într-un domeniu non-agricol în zonele mai puțin dezvoltate din țară (acest proiect nu se aplică pentru București și județul Ilfov).

Următoarea sesiune de informare va avea loc la Madrid, în data de 24 martie 2018! 


Invităm toate  DOAMNELE și DOMNIȘOARELE  să se înscrie în proiectul „ACASĂ PLUS – ANTREPRENORI PENTRU SUSTENABILITATE” pentru a beneficia de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care doresc să o înceapă în România.                                 

ȘANSELE PENTRU A FI SELECTATE CA ELIGIBILE SUNT MAXIME, IAR IDEILE DE AFACERI NENUMĂRATE!
Fiecare candidată înscrisă are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov).                                        

Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.
Detalii și înscrieri pe:     http://antreprenoracasa.globalcommercium.ro                                     

Date de contact:
Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com
Mostoles: UMR, tel: 0034-670581706, e-mail: dorinasisu@yahoo.es
Barcelona: GCD, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com
Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com         
București: GCD, tel: 0040-762140009, e-mail: info@globalcommercium.ro

Ascultați Spot „Radio Românul”


De ce să nu beneficiem gratuit de cursuri on-line, de o diplomă și de proiectul propriei noastre afaceri?

Astăzi, 21.03.2018, a fost realizat la Radio Românul un interviu cu Tina Cozmaciuc – manager de proiect al Proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”, SC Global Commercium Developement SRL -, având ca obiectiv dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul românilor din străinătate, interesați de înființarea unor afaceri non-agricole pe teritoriul României.

Ținând cont de faptul că suntem în faza finală de pregătire și depunere a dosarelor, s-a aflat din cea mai calificată sursă:
Care este stadiul actual al implementării proiectului?
Ce urmează? Care este etapa următoare?
Cât va dura până la selecția finală a dosarelor depuse?

 

Este ultima sută de metri! Încă se mai fac înscrieri în proiect!
Încă se mai pot depune dosare pentru a beneficia de cursuri gratuite, de sprijin pentru pregătirea planurilor de afaceri și de finanțare pentru un StartUp în România.

Proiectul facilitează accesul românilor din străinătate la finanţări nerambursabile, în cadrul Programului StartUp Diaspora, de până la 40 000 de Euro, pentru un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov). Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Înscrie-te acum în proiect și beneficiază de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care dorești să o începi în România.

Informații:
Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com
Barcelona: GCM, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com
Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com
Mostoles: UMR, tel: 0034-670555865, e-mail: adelinnep@yahoo.fr
București: GCD, tel: 0040-371600421, e-mail: info@globalcommercium.ro
Web: antreprenoracasa.globalcommercium.ro

 


     

Citește aici / Descarcă Periodicul „EL RUMANO EN ESPANA”nr. 208 din 22.02.2018Interviu cu Răzvan Sorin Zaharia, câștigător Master Chef, despre motivele înscrierii sale în Proiectul Acasă Plus – antreprenori pentru sustenabilitate

Astăzi, 20 februarie 2018, a fost realizat un interviu  cu Zaharia Răzvan Sorin, despre planurile lui profesionale și de ce anume s-a înscris în proiectul „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”. Răzvan a povestit despre visele lui legate de România și despre felul cum reușește astfel să-și pună în practică planurile bazate pe experiența acumulată de-a lungul anilor. El este câștigător MasterChef și un om tare fain!

Proiectul facilitează accesul românilor din străinătate la finanţări nerambursabile în cadrul Programului StartUp Diaspora de până în 40 000 de Euro. Fiecare candidat înscris are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov).  Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Următoarele evenimente de informare vor avea loc în Ciudad Real sâmbătă 24 Februarie și în Madrid vor avea loc pe 17 și pe 24  Martie. Locațiile evenimentelor vor fi anunțate pe paginile noastre de Facebook și Web: Antreprenor Acasă.

Înscrie-te acum în proiect și beneficiază de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care dorești să o începi în mediul urban în România.

Informații Diaspora:

Detalii și înscrieri pe: antreprenoracasa.globalcommercium.ro

Madrid: UMR tel: 0034-642000027 e-mail: umrspania@gmail.com 

Barcelona: GCM tel: 0034-642420300 e-mail: anaiacovita@gmail.com  

Ciudad Real: UMR tel: 0034-697573637 e-mail: corinamatei@hotmail.com

Mostoles: UMR tel: 0034-670555865 e-mail: adelinnep@yahoo.fr

București: GCD, tel: 0040-762140009, e-mail: info@globalcommercium.ro

Ascultați interviul acordat de Zaharia Răzvan Sorin:

 

Citiți interviul acordat de Zaharia Răzvan Sorin în ziarul EL RUMANO, numărul 209, din 8 martie 2018    Descarcă numărul 209 al ziarului EL RUMANO

 


VREI SĂ-ȚI DESCHIZI PROPRIA AFACERE ÎN ROMÂNIA? ACUM ESTE MOMENTUL! PUNE ÎN PRACTICĂ IDEILE PE CARE LE AI!

Tot ceea ce-ți trebuie este puțin curaj. Curaj să crezi în tine. Curaj să îți pui în aplicare ideile sau să ți le extinzi, după caz. Curaj să vezi dincolo de temeri și de experiențele negative. Haideți să facem un minim exercițiu de imaginație și să ne vedem la cârma afacerii noastre. Haideți să îndrăznim să credem că România poate fi mai bună și prin aportul nostru mic, dar concret și constructiv. Tu nu riști absolut nimic pentru afacerea ta! Înscrie-te în proiectul „Acasă Plus – antreprenori pentru sustenabilitate” – ID107821 și învață în cadrul cursurilor de antreprenorial oferite gratuit prin proiect cum să pui în aplicare ideile de afaceri pe care le ai. Cu ajutorul formatorilor și experților în domeniul afacerilor vei elabora propriul plan de afaceri, iar al tău poate fi printre cele mai bune 48 de planuri de afaceri vor beneficia de finanțare nerambursabilă de până la 40.000 euro pentru a-ți deschide propria afacere în România în mediul urban, într-un domeniu non-agricol în zonele mai puțin dezvoltate din țară (acest proiect nu se aplică pentru București și județul Ilfov).

Următoarele sesiuni de informare vor avea loc la Madrid, în datele de 17 și 24 martie 2018!

 


Invităm toate  DOAMNELE și DOMNIȘOARELE  să se înscrie în proiectul „ACASĂ PLUS – ANTREPRENORI PENTRU SUSTENABILITATE” pentru a beneficia de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care doresc să o înceapă în România.                                 

ȘANSELE PENTRU A FI SELECTATE CA ELIGIBILE SUNT MAXIME, IAR IDEILE DE AFACERI NENUMĂRATE!
Fiecare candidată înscrisă are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov).                                        

Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.
Detalii și înscrieri pe:     http://antreprenoracasa.globalcommercium.ro                                     

Date de contact:
Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com
Mostoles: UMR, tel: 0034-670581706, e-mail: dorinasisu@yahoo.es
Barcelona: GCD, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com
Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com         
București: GCD, tel: 0040-762140009, e-mail: info@globalcommercium.ro

Ascultați Spot „Radio Românul”

  

Interviu la Radio Românul cu Dulham Ionuț, despre „frumusețea” de proiect pe care o va pune în practică

 

 

 

Ascultați aici interviul acordat:

Astăzi, 9 februarie 2018, a fost realizat un interviu cu Dulham Ionuț, despre modul cum s-a înscris în proiectul „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”. Ionuț a povestit despre modalitatea în care s-a înscris în proiect, despre visele lui legate de România și despre felul cum reușește astfel să-și pună în practică idea lui superbă de afacere. Proiectul facilitează accesul românilor din străinătate la finanțări nerambursabile, de până în 40 000 de Euro, în cadrul proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate” din Programul StartUp Diaspora. Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Înscrie-te acum în proiect și beneficiază de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care dorești să o începi în mediul urban în România. Fiecare candidat înscris are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție municipiul București și localitățile județului Ilfov). Următoarele evenimente de informare vor avea loc în Barcelonasâmbătă 17 februarie 2018, în Ciudad Real, sâmbătă 24 februarie 2018, și în Madrid, în datele de 17 și 24  martie 2018. Locațiile evenimentelor vor fi anunțate pe acest site și pe pagina de Facebook: Antreprenor Acasa.

Detalii și înscrieri pe: antreprenoracasa.globalcommercium.ro 

Informații Diaspora:

Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com  

Barcelona: GCD, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com  

Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com

Mostoles: UMR, tel: 0034-670555865, e-mail: adelinnep@yahoo.fr

București: GCD, tel: 0040-762140009, e-mail: info@globalcommercium.ro 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarcă numărul 206 al ziarului EL RUMANO

 

 

 

 

 

 

 

 


ANUNȚ „RADIO ROMÂNUL”

DOAR TU POȚI PUNE ÎN PRACTICĂ PLANURILE PE CARE LE AI ȘI LE PORȚI ÎN MINTEA TA DE O VIAȚĂ!

Acest Proiect își propune, pur și simplu, să dea șansa oricărui român din Diaspora să încerce să facă și în România ceea ce au făcut toate națiunile Uniunii Europene la vremea lor, și anume să se dezvolte prin întreprinderile mici și mijlocii. Este prima șansă de a aplica în acest fel și de a beneficia de finanțare europeană pentru ideile tale! Nu trebuie să cheltui bani; nu trebuie să pui o anumită parte din investiție din buzunarul tău; nu trebuie să dai nimănui nici un comision pentru asta și, mai mult decât atât, nu trebuie să îți deschizi firma în România decât după ce ți s-a aprobat finanțarea!
Deci tu nu riști absolut nimic pentru afacerea ta!

CITIȚI INTERVIUL ACORDAT DE DORU SUCIU LA „RADIO ROMÂNUL” ÎN DATA DE 15.01.2018

 

Interviu la Radio Românul cu Sorin Șapcea, un român din Diaspora, înscris în Proiectul „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”

Citiți interviul integral, acordat în 8 ianuarie 2018

 

 

 

„De ce v-ați înscris în proiectul Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate?”

Interviu la Radio Românul cu două persoane înscrise în proiectul  „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”.

 

Cititi Interviu – Partea I

Cititi Interviu – Partea a II-a

 

Alexandru Vicaș și Iulia Chiriță au fost invitații Anamariei Iacoviță – expert informare și selectare grup țintă și au povestit despre cum s-au înscris în proiect, despre visele lor legate de România și despre felul cum reușesc astfel să și le pună în practică.

În cadrul Programului Diaspora StartUp, Proiectul facilitează accesul românilor din străinătate la finanțări nerambursabile de până în 40 000 de Euro.

Următoarele evenimente de informare vor avea loc în 2018 la Valencia, vineri 12 Ianuarie, în Barcelona, sâmbătă 20 Ianuarie și sâmbătă 27 Ianuarie, iar în  Ciudad Real vor avea loc pe 17 Februarie și pe 24 Februarie. Locațiile evenimentelor vor fi anunțate pe pagina noastră de Facebook: Antreprenor Acasă.

Înscrie-te acum în proiect și beneficiază de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care dorești să o începi în România. Fiecare candidat înscris are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov). 

Detalii și înscrieri pe:   antreprenoracasa.globalcommercium.ro

Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Informații Diaspora:

Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com

Barcelona: GCD, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com

Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com

Mostoles: UMR, tel: 0034-670555865, e-mail: adelinnep@yahoo.fr

 

 

 

Descărcați ziarul „El Rumano en Espana”, din 14 decembrie 2017

 

Implementarea proiectului

„Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”

Ascultați interviul integral, Radio Românul, 12.12.2017

Am realizat un interviu despre evoluția și desfășurarea Proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate” pe teritoriul Spaniei în mod concret. Proiectul facilitează accesul românilor din străinătate la finanţări nerambursabile în cadrul Programului StartUp Diaspora.

Experții de informare Anamaria Iacoviță din partea SC Global Commercium Development SRL și Corina Matei din partea Uniunii Muncitorilor Români au vorbit la Radio Românul din Spania despre finalitatea și obiectivele proiectului, despre grupul țintă și despre experiența lor în zonele Catalunya și Ciudad Real.

Următoarele evenimente de informare vor avea loc în

  • Valencia, sâmbătă 16 Decembrie 2017 și vineri 12 Ianuarie 2018
  • Barcelona, sâmbătă 20 Ianuarie și sâmbătă 27 Ianuarie 2018
  • Ciudad Real, 17 Februarie și pe 24 Februarie 2018 

Locațiile evenimentelor vor fi anunțate pe pagina noastră de Facebook: Antreprenor Acasa.

Înscrie-te acum în proiect și beneficiază de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care dorești să o începi în România. Detalii și înscrieri pe:antreprenoracasa.globalcommercium.roFiecare candidat înscris are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov). Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Informații Diaspora:

Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com

Barcelona: GCD, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com

Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com

Mostoles: UMR, tel: 0034-670555865, e-mail: adelinnep@yahoo.fr

Mostoles: UMR, tel: 0034-670581706, e-mail: dorinasisu@yahoo.es

 

Haideți să ne dăm șansa de a ne reclădi visele în România!

Ascultați interviul integral, Radio Românul, 27.11.2017

 

În ultima perioadă de timp am avut plăcerea și bucuria de a vorbi cu foarte multă lume care se arată încântată și chiar dispusă să se întoarcă acasă, în România. Întâlnirile și conferințele pe care le avem, în cadrul proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”, sunt un prilej deosebit de plăcut de a discuta cu oamenii despre visele, dorurile și dorințele lor legate de România. (…) Toți cei peste 4 milioane și jumătate de români care au luat deja drumul străinătății în ultimii 25 de ani poartă în suflet și în viață o poveste, o dramă, o durere și un dor sfâșietor. Oricât de bine ne-ar fi afară, am fi preferat să ne fie măcar binișor acasă! (…) Așa cum vă spuneam (…) se vrea a face ceva concret și real pentru românii din Diaspora. (…) Orice român care este de cel puțin 12 luni în străinătate poate aplica prin Proiectul „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”pentru a-și deschide o afacere în România, nou nouță și fără a fi necesară experiență antreprenorială. (…) Orice persoană angajată, în șomaj sau care are deja o afacere în străinătate poate să încerce să-și clădească un viitor sau cel puțin o alternativă și în România. Vorbim de fonduri europene, vorbim de finanțări de până în 40 000 de Euro și de orice fel de activitate non-agricolă, în mediul urban. Astfel, un vis, o posibilitate care părea de neatins vreodată, poate deveni realitate! (…) Haideți să ne dăm șansa de a ne vindeca rănile, de a ne reîntregi familiile și de a ne clădi visele din nou în România!”.  Toader Suciu, UMR

 

Descărcați ziarul „El Rumano en Espana”, din 21 noiembrie 2017

 

  

 

 

 

Descărcați ziarul „EL RUMANO EN ESPANA” din 9 noiembrie 2017

 

 

 

ANUNȚ IMPORTANT!

Informarea publicului cu privire

la Programul de formare antreprenorială,

la Metodologia de selecție a Grupului Țintă

și a Planurilor de afaceri ce sunt sprijinite în Proiect.   

Organizarea de Campanii de publicitate și derularea unui Turneu de informare în orașe                    din Spania, octombrie 2017 – martie 2018

 

Site   

GLOBAL COMMERCIUM DEVELOPMENT

 

Site   

Asociația EUROPROJECT

 

 

Site  

METODO ESTUDIOS CONSULTORES

 

 

Site  

UNIUNEA MUNCITORILOR ROMÂNI

 

Comunicat de presă

Afișul proiectului

Flyer informativ

Afiș evenimente

Roll-up

 

 

Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.