• Evenimente

 

  • Data și locul de desfășurare

 

  • Imagini de la eveniment

 


Workshopuri pentru Grupul Țintă pentru Selectarea Planurilor de afaceri, desfășurate la Madrid (9.06.2018) și Barcelona (10.06.2018)

La Madrid (Sala de Conferințe a Hostelului TORREJÓN – Av de la Constitución 173, Torrejón de Ardoz) și Barcelona (Sala de Conferințe a Hotelului Europark – Carrer d’Arago, Nr. 323 – 325), la întâlnirile de informare și lucru (workshopuri) ale grupului țintă privind procesul de selectare a planurilor de afaceri (metodologia, condițiile de participare și de depunere, evaluare și calendar de selecție), care vor primi finanțare în vederea implementării acestora în cadrul proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”, implementat de S.C. Global Commercium Development SRL (România), în parteneriat cu Uniunea Muncitorilor Români (Spania), Asociația „Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor Europroject” (România) și Metodo Estudios Consultores SL (Spania), au participat 40 (Madrid), respectiv 20 de cursanți (Barcelona) din primele 3 grupe de formare antreprenorială. O parte dintre ei au fost prezenți via Skype din țări ale Europei (Cipru, Marea Britanie. Irlanda, Germania, Spania).

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

Întâlnire de informare pentru Grupul Țintă, desfășurată la Madrid, în data de 17 martie 2018

Au participat 30 de persoane în Madid, la Întâlnirea de informare pentru Grupul Țintă, care s-a desfășurat în Sala de Conferințe a Ambasadei României la Madrid, cu ocazia prezentării proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”.
Fiecare candidat înscris în proiect are acces gratuit la instruire și poate primi finanțare în valoare de până la 40.000 € pentru orice afacere non-agricolă pe care dorește să o înceapă în mediul urban din România.

Prezentara proiectului "Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate", în sala de conferințe a Ambasadei României din Madrid – Avenida de Alfonso XIII, Nr. 157.

Prezentarea proiectului "Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate", în sala de conferințe a Ambasadei României din Madrid – Avenida de Alfonso XIII, Nr. 157.

Posted by Antreprenor Acasă on 17 Martie 2018

Acum prezentăm în direct stadiul de finalizare al dosarelor și facem ultima prezentare a proiectului "Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate", în sala de conferințe a Ambasadei României din Madrid – Avenida de Alfonso XIII, Nr. 157. La întâlnirea de informare pentru Grupul Țintă, participă persoane interesate sau înscrise deja în proiect, pentru a beneficia de maxim 40 000 de Euro pentru înființarea unei afaceri pe teritoriul României.

Posted by Antreprenor Acasă on 17 Martie 2018

 

Întâlnire de informare pentru Grupul Țintă, desfășurată la Ciudad Real, în data de 24 februarie 2018

Au participat 30 de persoane în Ciudad Real, la Întâlnirea de informare pentru Grupul Țintă, care s-a desfășurat în Sala de Conferințe a Hotelului Guadiana, cu ocazia prezentării proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate„, organizată de SC Global Commercium Developement SRL.
Fiecare candidat înscris în proiect are acces gratuit la instruire și poate primi finanţare în valoare de până la 40.000 € pentru orice afacere non-agricolă pe care dorește să o înceapă în mediul urban din România.

Informații:
Madrid: UMR tel: 0034-642000027 e-mail: umrspania@gmail.com
Mostoles: UMR tel: 0034-670555865 e-mail: adelinnep@yahoo.fr 
Barcelona: GCM tel: 0034-642420300 e-mail: anaiacovita@gmail.com 
Ciudad Real: UMR tel: 0034-697573637 e-mail: corinamatei@hotmail.com                                               București: GCD tel: 0040-371600421 e-mail: info@globalcommercium.ro

 

ÎNSCRIE-TE ACUM ÎN PROIECTUL „ACASĂ PLUS – ANTREPRENORI PENTRU SUSTENABILITATE

ESTE ULTIMA LUNĂ DE ÎNSCRIERI!

Evenimente speciale de informare a grupului țintă, organizate în data de 23.02.2018, la Barcelona, sediul ASOCROM și la Biserica din Manlleu, care au reunit, în total, 21 de persoane interesate să își deschidă o afacere non-agricolă în mediul urban din România și să poată beneficia de până în 40000 de Euro nerambursabili prin proiectul Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate.

 

 

Întâlnire de informare a organizațiilor colaboratoare, desfășurată la Barcelona, în data de 17 februarie 2018

A avut loc în Barcelona întâlnirea de informare a organizațiilor colaboratoare, în Sala de Conferințe a Hotelului Europark din Barcelona (Carrer d’Aragó, nr. 323-325), cu ocazia prezentării proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”. 

Informații:
Madrid: UMR tel: 0034-642000027 e-mail: umrspania@gmail.com
Mostoles: UMR tel: 0034-670555865 e-mail: adelinnep@yahoo.fr 
Barcelona: GCM tel: 0034-642420300 e-mail: anaiacovita@gmail.com 
Ciudad Real: UMR tel: 0034-697573637 e-mail: corinamatei@hotmail.com București: GCD tel: 0040-371600421 e-mail: info@globalcommercium.ro

 

 

Întâlnire la Ambasada României în Regatul Spaniei

În data de 14.02.2018 a avut loc la Madrid o întâlnire productivă și o bună dezbatere la Ambasada României în Regatul Spaniei pe problemele pe care le ridică proiectul „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”.

Uniunea Muncitorilor Români, Spania și Global Commercium Development, România au prezentat o serie de întrebări și propuneri concrete.

 

Întâlnire de informare a organizațiilor colaboratoare, desfășurată la Ciudad Real, în data de 3 februarie 2018

Întâlnirea de informare a organizațiilor colaboratoare, din Sala de Conferințe a Hotelului Guadiana din Ciudad Real (Calle Guadiana, 36, 13002 Ciudad Real), cu ocazia prezentării proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate” a reunit reprezentanți ai asociațiilor, ai bisericilor și ai altor organizații românești din provinciile din împrejurimi.
Detalii și înscrieri în proiect pe: antreprenoracasa.globalcommercium.ro

 

Întâlnire de informare pentru Grupul Țintă, desfășurată la Barcelona, în data de 27 ianuarie 2017

La acest eveniment, de un succes major în Barcelona, au participat peste 60 de persoane interesate să afle direct de la sursă cât mai multe informații despre cum pot obține max. 40 000 Euro pentru deschiderea unei afaceri în România și cum se pot înscrie în acest Proiect, premieră pentru românii din Diaspora!
Evenimentul de informare a grupului țintă a avut loc în sala de conferințe a Hotelului Europark (Carrer d Arago, 323-325), Barcelona, începând cu ora 11.00 și a oferit lămuriri participanților cu privire la proiectul Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”. 

 

 

Eveniment special de informare a grupului țintă organizat, în data de 14.01.2018, la Malaga cu sprijinul Asociației Hispano Rumana Armonia, care a reunit, la sediul asociației din Centrul Civic din Malaga, 18 persoane interesate să își deschidă o afacere în România și să poată beneficia de până în 40000 de Euro nerambursabili prin proiectul „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”.

 

Un real succes pentru Întâlnirea cu Grupul Țintă la Valencia, din data de 12 ianuarie 2018, în contextul în care a fost cea de a V-a prezentare a acestui Proiect în Comunitatea Valenciana. Au participat, în Sala de Conferințe a Hotelului Silken Puerta Valencia, 38 de persoane, cu ocazia prezentării Proiectului „Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”. Felicitări tuturor participanților, inclusiv din Castellon și de etnii sau naționalități diferite, români, moldoveni (basarabeni), rromi și spanioli. Astfel, un vis, o posibilitate, care păreau de neatins vreodată, pot deveni acum realitate!

 

Întâlnire informativă la Valencia cu organizațiile colaboratoare, în data de 16 decembrie 2017, desfășurată în sala de conferințe a hotelului AYRE Astoria, Valencia, unde a fost prezentat proiectul Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate.

 

Întâlnire de informare pentru Grupul Țintă, la Zaragoza, în data de 9 decembrie 2017, în Sala de Conferințe a Hotelului NH Zaragoza Central, cu prilejul prezentării proiectului Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate”.

 

Informarea publicului cu privire la programul de formare antreprenorială, la metodologia de selecție a grupului țintă și a planurilor de afaceri ce sunt sprijinite în proiect.                  

Organizarea de campanii de publicitate și derularea unui turneu de informare în orașe din Spania, octombrie 2017 – martie 2018.

În lunile octombrie – decembrie 2017 au avut loc o serie de întâlniri în Barcelona, Girona, Arribada și Parets del Valles.

Întâlnire informativă la Zaragoza cu organizațiile colaboratoare, 25 noiembrie 2017, sala de conferințe a hotelului NH Zaragoza Centro, cu ocazia prezentării proiectului Acasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate

 

Întâlnire de informare pentru Grupul Țintă, la Madrid, în data de 10 noiembrie 2017, sala de conferințe a hotelului AC by Marriot din Alcala de Henares, cu ocazia prezentării proiectuluiAcasă Plus – Antreprenori pentru Sustenabilitate

Au participat 70 de persoane interesate să afle direct de la sursă cât mai multe informații despre cum pot obține maxim 40 000 de Euro și cum se pot înscrie în acest proiect în premieră pentru românii din Diaspora!

 

In cursul zilei de vineri, 10.11.2017, a avut loc o reuniune între Corina Matei, Expert informare și selectare grup țintă, UMR (Uniunea Muncitorilor Romani), și Maximo Galindo Barderas, Responsabil de Informare din cadrul Europe Direct din Ciudad Real. A avut loc o prezentare a proiectului Acasă Plus – Antreprenori pentru sustenabilitate, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 din România, în cadrul căruia UMR este partener transnațional, și s-au analizat diferite moduri de cooperare între cele două organizații, punându-se bazele unui viitor acord de colaborare privind informarea beneficiarilor cu privire la activitățile desfășurate de proiectul Acasă Plus – Antreprenori pentru sustenabilitate”.

 

 

Întâlnire informativă la Madrid cu organizațiile colaboratoare în data de 4 noiembrie 2017sala de conferințe a hotelului AC by Marriot, Alcala de Henares 

 

Evenimente desfășurate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.